vrijdag, juli 27, 2001

MOEITE
Ik heb sinds 4 jaar problemen. Voornamelijk veroorzaakt (voor zover ik kan na gaan) door een zware stress situatie. Naar aanleiding daarvan kreeg ik lichamelijke problems in de vorm van een allergie (druk en inspannings allergie). Hiertegen is niets te doen. Ik ben mijn werk (prima baan) verloren. Kwam in de WAO terecht en ben met vereende krachten een eigen zaakje begonnen. Mijn klachten bleven en werden heviger. Opnieuw storte mijn wereld in omdat ik een dubbele hernia kreeg, met als gevolg dat ik mijn eigen zaak ook weer verloor. Ik ben zwaar depressief, ik weet het van mezelf, heb nergens zin in, huil veel, altijd moe, chronische pijn constant. Maar een van de dingen waar ik helemaal niet mee kan leven is dat mijn omgeving het allemaal normaal is gaan vinden. Het is een hopeloze situatie en ik kan niemand vinden die er iets van begrijpt. Graag zou ik met mensen willen praten die iets van mijn verhaal begrijpen. Alles maakt me erg eenzaam, al diverse jaren. Ik weet ook niet of dit een geval van Burnout is, maar dat ik me zo voel is zeker. Dit verhaal is een zeer korte samenvatting, Ik zou werkelijk een boek kunnen schrijven wat de laatste 4 jaar met me hebben gedaan. Werkelijk een lijdensweg, die maar niet ophoudt. En eens wordt het te veel.
MAVO
Toen ik 12 jaar oud was ben ik naar de MAVO gegaan. Deze heb ik in 4 jaar afgemaakt. Mijn eindlijst op de MAVO was; Nederlands een 6, Engels een 6, Wiskunde een 8, Natuurkunde een 8, Scheikunde een 8 en Economie een 8.
TELEFOON
Ik krijg net een telefoontje van mijn nichtje Marja dat mijn oma niet in orde is (hart problemen, ze heeft al sinds een jaar of 6 een pacemaker) en hoogst waarschijnlijk weer opgenomen moet worden in het Dijkzicht ziekenhuis, kan ik woensdag bij haar langs. Mijn oma is jaren lang mijn steun en toeverlaat geweest. Thuis heb ik nooit zo goed kunnen sporen, maar bij m'n oma was er altijd plaats voor mij. Je zou kunnen zeggen dat ik alle wijsheden van het levenslied bij m'n oma opgedaan heb. Van m'n ouders hoefde ik nooit zoveel te verwachten. Als m'n oma opgenomen wordt, is er wellicht kans dat ik m'n ouders daar tegen kom (of in iedergeval m'n vader, het is de oma van m'n vaders kant, die van m'n moeders kant is een half jaar geleden overleden aan leukemie, ze is 97 geworden). Ik heb m'n ouders al 4 jaar niet meer gezien. Wel heel frapant dat ik woensdag ook naar Dijkzicht moet. Zou het het noodlot zijn?
NEEF
Dit weekend komt mijn neef uit Hengelo op visite. Hij heet Henk en is 24 jaar, Misschien gaan we wel naar de Locomotion hier in Zoetermeer. Maar ik wil hem ook mijn nieuwe logje laten zien. Verder houdt hij ook van Nintendo, alleen over korfbal pest hij mij altijd. Hij vindt dat voor mietjes. Nou ja, beter dan F.C. Twente, hahahahahahahahaha.
LEVEN
Er zijn in het leven een hoop dingen die leuk zijn en sommige zijn dan weer minder leuk. Waar ik een hekel aan heb: treinreizen, ruzie, regen en wind en dan fietsen... en mensen die tof willen doen. Maar verder probeer ik altijd zo vrolijk mogelijk in het leven te staan. Met beide benen wel te verstaan!
BALLEN
Ik zit al heel lang op korfbal. Zolang, dat ik niet eens meer weet hoelang precies. Ik begon geloof ik al als welp. Mijn club is De Meervogels in Zoetermeer Ik zit in het vijfde team en we hebben dit seizoen weer veel spelers van het team van vorig jaar, een jong senioren team dus. Het is vast een super-formatie, dus we gaan alles winnen!! (Hoop ik!)
MANIPULATIE
Ik heb sinds 15 maart een navelpiercing en op 9 april heb ik bovenaan in mijn oor een knopje laten schieten!!!!
BUSH
De nieuwe president van Amerika heeft inmiddels al een hoop fans op het internet. Er is zelf een dance pagina voor hem gemaakt.
RUG
Volgende week woensdag moet ik naar het Dijkszicht ziekenhuis om naar m'n rug te laten kijken. Veel last van de laatste tijd en af en toe beneemt het m'n levenslust, maar we gaan gewoon door. Zeker met het mooie weer van de laatste dagen.
TWARRES
Net de site van Twarres gevonden. Ik vind Twarres één van de beste bands van Nederland. Ze zijn heel erg zich zelf en maken fantastisch gevoelige muziek. Hun site is eigenlijk zoals het hoort, niet te fancy en heel overzichtelijk.
NIEUW
Hallo allemaal, dit zijn mijn eerste schreden in weblog land. Ik heb zoveel logs gelezen, dat ik dacht "dat wil ik ook". Ik wil hier iedereen een beetje van mijn leven laten zien. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan mijn Log.

Veel plezier,

Marco